Ubigi E-Sim

  2016 yılınds NTTData ve Transatel yapısı altında mobil veri hizmet sağlayıcısı olan olarak kurulan Ubigi, fiziksel SIM kartlarının yerine, cihazların yerleşik SIM modülleri aracılığıyla mobil ağlara bağlanmasını sağlayan E-sim teknolojisini kullanıma sunmuştur.

Bu teknoloji, fiziksel SIM kartlarına olan bağlılığınız ortadan kaldırırken , cihazınıza dahili dijital bir SIM modülü sunar. Böylece, yerel ve uluslararası veri planlarını yönetebilir ve mobil operatör değişimlerini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. E-SIM ayrıca, akıllı cihazlar ve IoT uygulamalarında güvenli ve kesinti yaşamadan bağlantı kurmanızı sağlayarak teknolojinin kazandırdığı avantajları en üst seviyede kullanmanıza olanak sağlar.

İş ortağımız Ubigi aynı zamanda bugün BMW den Jaguara dünya devi birçok büyük otomotiv üreticisi kurum için altyapı sağlıyor. Bu sektörün 2023 yılı itibarıyla değeri 1 milyar dolar civarındayken bu sayının 2027 yılına kadar yaklaşıl 4-5 milyar dolara ulaşması beklenmektedir. Kullanıcı sayısı 2023 yılına kadar 500 milyon iken aynı yıl içinde 400 milyon e-SIM özellikli cihaz satıldı. Bu sayıların ise 2027 yılına kadar 1.5 milyar kullanıcıya ulaşması ile birlikte 1.2 milyar cihazı geçmesi öngürülüyor.

Nexrone Global ve Ubigi iş birliği ile farklı pazarlarda özellikle Avrupa, Orta Doğu ve Amerika pazarlarında müşterilerine; IOT çözümleri, Elektrikli araçlar ve Travel Sim alanlarında hizmetler sunulması üzerine 2024 Haziran ayında işbirliklerini tamamladılar. Bu iş birliği ile birlikte Nexrone olarak, Ubigi’nin e-SIM teknolojisini farklı pazarlada büyütüyor ve geliştiriyoruz.